• Dve havarije u gradu, ekipe „Vodovoda i kanalizacije“ na terenu

  Ekipe „Vodovoda i kanalizacije“ trenutno rade na sanaciji dve havarije u gradu, u naselju Ruže Šulman i Petefijevoj ulici, gde je došlo i do prekida vodosnabdevanja.   U ranim jutarnjim časovima došlo je do pucanja cevi na vodovodnoj mreži u naselju Ruže Šulman. Zbog toga je i prekinuto vodosnabdevanje u ovom gradskom naselju.   – […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Dve havarije u gradu, ekipe „Vodovoda i kanalizacije“ na terenu

  Ekipe „Vodovoda i kanalizacije“ trenutno rade na sanaciji dve havarije u gradu, u naselju Ruže Šulman i Petefijevoj ulici, gde je došlo i do prekida vodosnabdevanja.

   

  U ranim jutarnjim časovima došlo je do pucanja cevi na vodovodnoj mreži u naselju Ruže Šulman. Zbog toga je i prekinuto vodosnabdevanje u ovom gradskom naselju.

   

  – Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ su od momenta prijave kvara na terenu i uz upotrebu mehanizacije rade na njegovoj sanaciji. Prve procene sa terena su da će kvar biti otklonjen do 12 časova. Nakon toga će vodosnabdevanje u naselju biti normalizovano – kaže Siniša Gajin, rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija u ovom preduzeću.

   

  U toku su i pripremni radovi na sanaciji još jedne havarije na javnoj vodovodnoj mreži u gradu, tačnije u Petefijevoj ulici. U njoj je, kao i u okolnim ulicama, takođe došlo do prekida vodosnabdevanja. Gajin ističe da su, nakon prijave drugog kvara, ekipe „Vodovoda“ izašle na teren, zaustavile curenje vode iz mreže i otpočele sa pripremnim radnjama za njegovo saniranje.

   

  – Procene o vremenu potrebnom za otklanjanje kvara znaće se nešto posle 12 časova. Tada će se, uz upotrebu mehanizacije, izvršiti raskopavanja na samom mestu kvara – ističe Gajin.

   

  On se zahvalio stanovnicima pomenutih delova grada na strpljenju i razumevanju.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije