• Dom zdravlja objavio raspored dežurstava ambulanti i drugih službi

  Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ iz Zrenjanina objavio je raspored dežurstava zdravstvenih ambulanti i drugih službi za vreme novogodišnjih i božićnih praznika.   Od 1. do 3. januara, kao i u subotu, 7. januara, Služba za zdravstvenu zaštitu dece i omladine, u Ulici dr Emila Gavrila 25, radiće od 7 do 20 časova.   PROČITAJTE […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Dom zdravlja objavio raspored dežurstava ambulanti i drugih službi

  Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ iz Zrenjanina objavio je raspored dežurstava zdravstvenih ambulanti i drugih službi za vreme novogodišnjih i božićnih praznika.

   

  Od 1. do 3. januara, kao i u subotu, 7. januara, Služba za zdravstvenu zaštitu dece i omladine, u Ulici dr Emila Gavrila 25, radiće od 7 do 20 časova.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Policijska uprava u Zrenjaninu apeluje na građane da ne koriste pirotehnička sredstva

   

  Deveta ambulanta u Zrenjaninu tih dana dežuraće od 6.30 do 20 časova. Zdravstvene stanice u Ečki, Perlezu, Elemiru i Melencima radiće od 8 do 12 časova.

   

  Radno vreme Respiratornog centra biće od 7 do 17 sati. Služba hitne medicinske pomoći – ambulanta dežuraće od 20 do 7 časova.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Dvodnevna GOMEX akcija: Počastite sebe i svoje najmlađe

   

  Služba za stomatološku zdravstvenu zaštititu, odnosno Dečija stomatologija i Stomatološka poliklinika, biće dežurne 2. i 3. januara od 7 do 13 sati.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije