• Deo ulice od ponedeljka zatvoren za saobraćaj: Počinje sanacija havarije

  JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina će u ponedeljak, 15. aprila, započeti radove na sanaciji havarije na fekalnoj kanalizacionoj mreži u Ulici Konstantina Danila. Zbog toga će jedan deo pomenute ulice biti zatvoren za saobraćaj.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Deo ulice od ponedeljka zatvoren za saobraćaj: Počinje sanacija havarije
  Foto: zrenjaninski.com

   

  Za saobraćaj će biti zatvoren deo pomenute ulice od raskrsnice sa ulicom Uroša Predića. Mesto izvođenja radova će biti ograđeno i obeleženo odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom.

   

  „U pitanju su kompleksni radovi na dubini od sedam metara koji obuhvataju zamenu oštećenih kanalizacionih cevi kao i rekonstrukciju postojećih šahtova na kanalizacionoj mreži“, kažu u JKP „Vodovod i kanalizacija“.

   

  Zbog složenosti posla, planirano je da radovi traju 15 radnih dana.

   

  „Po završetku radova ulica će biti puštena u saobraćaj. Nakon što se proveri rad novopostavljenih cevi i nakon slaganja tla, putna površina će biti vraćena u prvobitno stanje“, ističu u „Vodovodu“.

   

  PROČITAJTE JOŠ: 50 SREĆNIKA ĆE PODELITI 2.400.000 DINARA: POSTANI DEO ELITE!

   

  U preduzeću dodaju da će se sanacijom ove havarije sprečiti povremeno izlivanje otpadnih voda u Ulici Konstantina Danila i okolnim ulicama, ali i omogućiti nesmetano prikupljanje i odvođenje otpadnih voda u ovom delu grada.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije