• Cisterne sa dezinfekcionim rastvorom postavljaju se na tri lokacije u gradu

  Grad Zrenjanin i Gradska uprava obaveštavaju građane da će danas i sutra na tri lokacije u gradu biti postavljene cisterne sa dezinfekcionim rastvorom. Građani će moći besplatno, u ograničenim količinama do 2 litra, da se snabdeju rastvorom za sopstvenu upotrebu.   Danas, u popodnevnim časovima, cisterne zapremine 1.000 litara biće postavljene na platou kod mesnih […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Cisterne sa dezinfekcionim rastvorom postavljaju se na tri lokacije u gradu

  Grad Zrenjanin i Gradska uprava obaveštavaju građane da će danas i sutra na tri lokacije u gradu biti postavljene cisterne sa dezinfekcionim rastvorom. Građani će moći besplatno, u ograničenim količinama do 2 litra, da se snabdeju rastvorom za sopstvenu upotrebu.

   

  Danas, u popodnevnim časovima, cisterne zapremine 1.000 litara biće postavljene na platou kod mesnih zajednica na Bagljašu i u centru Zrenjanina, kod hotela „Vojvodina“. Treća cisterna sutra će biti postavljena kod zgrade „Lesnine“ – kafea „Pikolo“, u ulici Marka Oreškovića.

   

  Građanima će biti omogućeno da u svoju ambalažu natoče dezinfekcioni rastvor u periodu od 5 do 17 časova. To će moći da učine u danima kada nije na snazi potpuna zabrana kretanja.

   

  Pročitajte još: Komunalci neće iznositi baštenski i kabasti otpad, građanima upućen apel

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 2

  1. Samo im je bilo potrebno 6 nedelja da se sete i organizuju. Sve vam je džaba popušićete na izborima bando SNS.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin