• ZRENJANINSKI OGRANAK SRPSKE DEMOKRATSKE STRANKE PODRŽAVA REFERENDUM U REPUBLICI SRPSKOJ

    ZRENJANIN – U nedelju 25. septembra u Republici Srpskoj održava se referendum o danu Republike Srpske, koji Srpska demokratska stranka apsolutno podržava i poziva sve građane iz Republike Srpske da izađu na referendum i glasaju za, navodi se u saopštenju zrenjaninskog ogranka SDS. Referendum je najjače oružje u demokratskim društvima da se narod izjasni. Povodom održavanja referenduma, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZRENJANINSKI OGRANAK SRPSKE DEMOKRATSKE STRANKE PODRŽAVA REFERENDUM U REPUBLICI SRPSKOJ

    ZRENJANIN – U nedelju 25. septembra u Republici Srpskoj održava se referendum o danu Republike Srpske, koji Srpska demokratska stranka apsolutno podržava i poziva sve građane iz Republike Srpske da izađu na referendum i glasaju za, navodi se u saopštenju zrenjaninskog ogranka SDS.

    referendum-ok

    Referendum je najjače oružje u demokratskim društvima da se narod izjasni. Povodom održavanja referenduma, Okružni i Gradski odbor Srpske demokratske stranke u Zrenjaninu organizuje odlazak na skup podrške Republici Srpskoj, koji će se održati u subotu 21. septembra, u 17 časova, u Beogradu, na Trgu Republike. Polazak je sa stare pijace u Zrenjaninu, u 15 časova a zainteresovani mogu da se prijave pozivanjem broja telefona 060/3230299 – kaže Darko Vujčin, predsednik Srednjobanatskog okružnog odbora SDS, i napominje da je Zrenjanin jedan od pet gradova u Srbiji u kojem će se moći izjašnjavati o referendumskom pitanju.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika