• ZRENJANINKA ZAMENICA POKRAJINSKOG SEKRETARA

  NOVI SAD, ZRENJANIN – Skupština Autonomne pokrajine Vojvodine je na jučerašnjem zasedanju u Novom Sadu izabrala Željku Miloševića iz Zrenjanina za zamenicu pokrajinskog sekretara za finansije.     Željka Milošević je do sada obavljala funkciju pomoćnika zrenjaninskog gradonačelnika za oblast unapređenja budžetskog poslovanja, IKT i zaštitu životne sredine.   Rođena 1970. godine i po struci […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  ZRENJANINKA ZAMENICA POKRAJINSKOG SEKRETARA

  NOVI SAD, ZRENJANIN – Skupština Autonomne pokrajine Vojvodine je na jučerašnjem zasedanju u Novom Sadu izabrala Željku Miloševića iz Zrenjanina za zamenicu pokrajinskog sekretara za finansije.

   

  zamenica

   

  Željka Milošević je do sada obavljala funkciju pomoćnika zrenjaninskog gradonačelnika za oblast unapređenja budžetskog poslovanja, IKT i zaštitu životne sredine.

   

  Rođena 1970. godine i po struci je diplomirani ekonomista. Završila je srednju ekonomsku školu u Zrenjaninu, a diplomirala na Tehničkom fakultetu „Mihajlo Pupin“ u Zrenjaninu.

   

  U njenom biografiji piše da poseduje sertifikate iz oblasti bankarstva, knjigovodstva i menadžmenta. Radila je na rukovodećim mestima u bankarskom sektoru.

   

  Bila je odbornica Skupštine grada Zrenjanina u prethodnom mandatu i predsednica Komisije za dodelu nagrada i priznanja grada Zrenjanina.

   

  Udata je i majka jednog deteta.

   

  Članica je Socijalističke partije Srbije.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika