• Zrenjaninac izabran za potpredsednika Demokratske stranke Srbije

  Na sednici Glavnog odbora Demokratske stranke Srbije, na predlog predsednika te stranke Miloša Jovanovića, za potpredsednika DSS-a izbaran je Zrenjaninac Zoran Sandić.   – Nakon dvadeset godina članstva u Demokratkoj stranci Srbije stekao sam neophodno iskustvo, profilisao se i prošao mnoge izazove sa pozicije i vlasti i opozicije. Uvek sam se zalagao, a u skladu […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Zrenjaninac izabran za potpredsednika Demokratske stranke Srbije

  Na sednici Glavnog odbora Demokratske stranke Srbije, na predlog predsednika te stranke Miloša Jovanovića, za potpredsednika DSS-a izbaran je Zrenjaninac Zoran Sandić.

   

  – Nakon dvadeset godina članstva u Demokratkoj stranci Srbije stekao sam neophodno iskustvo, profilisao se i prošao mnoge izazove sa pozicije i vlasti i opozicije. Uvek sam se zalagao, a u skladu sa politikom DSS-a, za objedinjavanje demokratskog i nacionalnog, za poštovanje ljudskih i manjinskih prava, slobode medija, za uređenu pravnu državu, poštovanje i unapređenje multikulturalnosti i multietičnosti, pogotovo u Vojvodini, ali i za očuvanje naše tradicije, kulture, slavne istorije, kao i nacionalnih interesa po svim pitanjima, a pogotovo po pitanju Kosova i Metohije – kaže za portal zrenjaninski.com Zoran Sandić, nakon izbora za potpredsednika.

   

  Zoran Sandić
  Zoran Sandić

   

  On podseća da se, svojevremeno, kao zamenik predsednika opštine Žitište, trudio da doprinese razvoju opštine, razvoju njene infrastrukture i privrede, kao i rešavanju socijalnih pitanja.

   

  – Trudio sam se da pomognem kako lokalnoj zajednici, tako i svakom čoveku ponaosob, jer sam mišljenja da će Srbija biti uređena država, ako se krene od lokala i ako svi lokalni funkcioneri daju maksimalni doprinos razvoju svoje sredine, a svoj posao obavljaju u interesu građana koji su ih birali – napominje Sandić, uz opasku da će se i dalje zalagati za poštovanje moralnih normi u politici, za svakodnevni razgovor sa građanima, a ne za otuđenje od naroda.

   

  U tom cilju, on navodi i da će se zalagati za promenu zakona o izborima i za vraćanje većinskog umesto proporcionalnog sistema.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika