• Željka Milošević izabrana za potpredsednicu Foruma žena SPS u Vojvodini

    Željka Milošević, predsednica Foruma žena (FOŽ) SPS-a u Zrenjaninu, izabrana je za potpredsednicu FOŽ u Vojvodini, na drugoj izbornoj Skupštini Foruma žena u Vojvodini, održanoj 3. juna u Novom Sadu.   Za predsednicu Foruma žena u Vojvodini izabrana je Aleksandra Đanković, aktuelna potpredsednica Skupštine APV.   Uz Željku Milošević, izabrane su još dve potpredsednice, Jelena […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Željka Milošević izabrana za potpredsednicu Foruma žena SPS u Vojvodini

    Željka Milošević, predsednica Foruma žena (FOŽ) SPS-a u Zrenjaninu, izabrana je za potpredsednicu FOŽ u Vojvodini, na drugoj izbornoj Skupštini Foruma žena u Vojvodini, održanoj 3. juna u Novom Sadu.

     

    Za predsednicu Foruma žena u Vojvodini izabrana je Aleksandra Đanković, aktuelna potpredsednica Skupštine APV.

     

    Uz Željku Milošević, izabrane su još dve potpredsednice, Jelena Lopušina i Nikolina Brdar – Vorkapić, kao i 11 članica predsedništva Foruma žena u Vojvodini. To su Svetlana Babić (Žitište), Mirka Lukić Šarkanović (Novi Sad), Branislava Belić (Novi Sad), Tatjana Pokuševski (Novi Sad), Branka Velimirović (Sremska Mitrovica), Vesna Dragojerac (Pančevo), Aleksandra Vrsajković (Srbobran), Jovana Janjić (Temerin), Nađa Vukmirović (Subotica), Slađana Mijailović (Plandište) i Mila Suzić (Vrbas).

     

    – Ukazano poverenje daje mi satisfakciju da još više radim zajedno sa svojim saradnicama na osnaživanju žena kako u Zrenjaninu, tako i na nivou pokrajine. Uskoro krećemo sa nizom aktivnosti o kojima će naši građani biti obavešteni na vreme. Ovim putem pozivam sugrađanke da se pridruže našim akcijama jer zajednički možemo postići mnogo – rekla je nakon izborne skupštine Željka Milošević.

     

    Žene iz Pokrajinske organizacije SPS u Vojvodini, usvojile su na Skupštini i plan aktivnosti, a posebnu podršku u punom amfiteatru Sportskog i poslovnog centra Vojvodine dobile su od predsednice FOŽ SPS Slavice Đukić Dejanović, potpredsednika SPS-a i ministra energetike i rudarstva u Vladi Srbije Aleksandra Antića i domaćina, predsednika Pokrajinskog odbora SPS, Dušana Bajatovića.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika