• Zelena stranka u decembru posadila preko 1000 sadnica različitog drveća

  Zelena stranka je u decembru na teritoriji grada Zrenjanina posadila više od 1.000 novih stabala različitog drveća.   Najveći deo novih sadnica se nalazi na Bagljašu i Maloj Americi, gde je ukupno posađeno preko 350 stabala.   – Zahvaljujemo se svim sugrađanima i aktivistima Zelene stranke koji su pomogli ovu akciju. Posebnu zahvalnost dugujemo predsedniku […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Zelena stranka u decembru posadila preko 1000 sadnica različitog drveća

  Zelena stranka je u decembru na teritoriji grada Zrenjanina posadila više od 1.000 novih stabala različitog drveća.

   

  Najveći deo novih sadnica se nalazi na Bagljašu i Maloj Americi, gde je ukupno posađeno preko 350 stabala.

   

  – Zahvaljujemo se svim sugrađanima i aktivistima Zelene stranke koji su pomogli ovu akciju. Posebnu zahvalnost dugujemo predsedniku Saveta MZ Mala Amerika Darku Bubnjeviću. On je, pored pomoći u sadnji, pomogao i da se ove sadnice sačuvaju od nesavesnih građana koji su u više navrata krali stabla koja posadimo – kazao je predsednik Gradskog odbora Zelene stranke u Zrenjaninu Aleksandar Jankov.

   

  Zelena stranka je najavila da će u narednom periodu sadnju nastaviti u nekoliko seoskih mesnih zajednica.

   

  – Upućujemo apel Gradskoj upravi da oformi telo koje će revidirati plan ozelenjavanja grada i pokrenuti akciju sadnje novih stabala na mestima gde se stvaraju divlje deponije – istakao je Jankov.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika