• Zavetnici predali izbornu listu na kojoj se nalazi i dvoje Zrenjaninaca

    Republička izborna komisija potvrdila je još jednu izbornu listu, 12. po redu, koja će učestvovati na predstojećim izborima za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srbije. U pitanju je lista „Milica Đurđević Stamenkovski – Srpska stranka Zavetnici“.   Na listi 250 kandidata za republičke poslanike, koju je predložila ova stranka, nalazi se svega dvoje Zrenjaninaca. U […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zavetnici predali izbornu listu na kojoj se nalazi i dvoje Zrenjaninaca

    Republička izborna komisija potvrdila je još jednu izbornu listu, 12. po redu, koja će učestvovati na predstojećim izborima za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srbije. U pitanju je lista „Milica Đurđević Stamenkovski – Srpska stranka Zavetnici“.

     

    Na listi 250 kandidata za republičke poslanike, koju je predložila ova stranka, nalazi se svega dvoje Zrenjaninaca. U pitanju su supružnici Nemanja i Marijana Živkov.

     

    Student Nemanja Živkov (1990) nalazi se na 52. mestu ove liste. Hemijska laborantkinja Marijana Živkov (1992) je na 213. mestu liste kandidata za republičke poslanike, koju je predložila Srpska stranka Zavetnici.

     

    Na ovoj listi nema kandidata iz Žitišta, Sečnja, Novog Bečeja i Nove Crnje.

     

    Pročitajte još: Ujedinjena demokratska Srbija predložila više kandidata iz Zrenjanina

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika