• ZA KRALJEVINU SRBIJU: Šestoro kandidata iz Zrenjanina i Žitišta

  Na izbornoj listi kandidata za poslanike u Skupštini AP Vojvodine, koju je podnela koalicija „Za Kraljevinu Srbiju – za Srpsko Vojvodstvo“, nalazi se i šestoro kandidata iz Zrenjanina i Žitišta.   Ovu koaliciju čine Pokret obnove Kraljevine Srbije i Monarhistički front, a nosilac liste je Žika Gojković.   Pokrajinska izborna komisija je, inače, donela rešenje […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  ZA KRALJEVINU SRBIJU: Šestoro kandidata iz Zrenjanina i Žitišta

  Na izbornoj listi kandidata za poslanike u Skupštini AP Vojvodine, koju je podnela koalicija „Za Kraljevinu Srbiju – za Srpsko Vojvodstvo“, nalazi se i šestoro kandidata iz Zrenjanina i Žitišta.

   

  Ovu koaliciju čine Pokret obnove Kraljevine Srbije i Monarhistički front, a nosilac liste je Žika Gojković.

   

  Pokrajinska izborna komisija je, inače, donela rešenje o proglašenju ove izborne liste. To je za sada šesta izborna lista koja će učestvovati na predstojećim pokrajinskim izborima, zakazanim za 21. jun.

   

  Pročitajte još: Izbori za poslanike u Skupštini AP Vojvodine raspisani za 21. jun

   

  Kandidati za pokrajinske poslanike, ispred koalicije „Za Kraljevinu Srbiju – za Srpsko Vojvodstvo“, između ostalih su i privatni preduzetnik Duško Kočalka iz Žitišta, koji se nalazi na sedmom mestu, kao i ekonomista Aleksandar Perin iz Zrenjanina, koji se nalazi na 17. mestu na listi.

   

  Kandidati iz Zrenjanina su još i hemijski laborant Vladimir Dević, kozmetičarka Nina Đurić i trgovac Darko Đokić. Iz Žitišta, kandidat je i ugostitelj Davor Ćurguz.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika