• VOJISLAV ŠEŠELJ: Imali smo problema sa stranačkom nedisciplinom

  Čelnik i osnivač Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj danas je posetio Zrenjanin. On je u centru grada razgovarao sa članovima, aktivistima i simpatizerima ove političke opcije.   Šešelj je, inače, danas na banatskoj turneji, a sledeća destinacija mu je Vršac. Prilikom posete Zrenjaninu on je najavio da će zadatak stranke biti jačanje odbora za sledeće […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  VOJISLAV ŠEŠELJ: Imali smo problema sa stranačkom nedisciplinom

  Čelnik i osnivač Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj danas je posetio Zrenjanin. On je u centru grada razgovarao sa članovima, aktivistima i simpatizerima ove političke opcije.

   

  Šešelj je, inače, danas na banatskoj turneji, a sledeća destinacija mu je Vršac. Prilikom posete Zrenjaninu on je najavio da će zadatak stranke biti jačanje odbora za sledeće izbore i prevazilaženje unutarpartijske krize.

   

  – Cilj nam je da pređemo cenzus, da na lokalu uđemo u vlast, u pokrajini zavisno od situacije, a na republičkom nivou ostanemo opoziciona stranka – precizirao je Vojislav Šešelj.

   

  Za SRS je važno da je u Zrenjaninu predala listu, a o svemu ostalom razgovaraće se u stranačkom vrhu posle posle izbora, najavio je Šešelj.

   

  Pročitajte još: Radikali podneli listu kandidata za odbornike u Skupštini grada

   

  On je rekao da je SRS u srednjem Banatu predala liste u Zrenjaninu i Žitištu. Takođe je naglasio da su gluposti priče o navodnoj saradnji SRS i Srpske napredne stranke.

   

  Osvrnuo se i na probleme sa odborom SRS u Zrenjaninu.

   

  – Imali smo problema u Zrenjaninu sa nedisciplinom, što smo veoma brzo i efikasno rešili. Primetili smo da naša dugogodišnja članica nije bila u vrhu liste, sugerisao sam čelniku stranke u Zrenjaninu da to koriguje, on je odbio, a za stranačku nedisciplinu se kažnjava. Povukli smo listu, promenili je i ponovo je proglasili – pojasnio je Šešelj.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika

  Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

  Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]