• U nedelju Zrenjanin glasa za Vojvođane (broj 13 na pokrajinskim izborima)

    U proteklom periodu odbornici Vojvođani – LSV u Skupštini grada Zrenjanina otvorili su teme koje najviše interesuju Zrenjanince – pitanje obezbeđivanja zdrave pijaće vode, završetka obilaznice, započinjanja izgradnje auto-puta Beograd – Zrenjanin – Novi Sad, rešavanje problema prekomerno zagađenog vazduha u Zrenjaninu…   S tim u vezi, Vojvođani – LSV su se obratili javnosti saopštenjem […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    U nedelju Zrenjanin glasa za Vojvođane (broj 13 na pokrajinskim izborima)

    U proteklom periodu odbornici Vojvođani – LSV u Skupštini grada Zrenjanina otvorili su teme koje najviše interesuju Zrenjanince – pitanje obezbeđivanja zdrave pijaće vode, završetka obilaznice, započinjanja izgradnje auto-puta Beograd – Zrenjanin – Novi Sad, rešavanje problema prekomerno zagađenog vazduha u Zrenjaninu…

     

    S tim u vezi, Vojvođani – LSV su se obratili javnosti saopštenjem koje portal zrenjaninski.com prenosi u celosti.

     

    Postavili smo pitanje o tome koje aktivnosti je lokalna samouprava preduzela u cilju poboljšanja životnog standarda građana budući da je, prema zvaničnim podacima, u Zrenjaninu odnos zarade i potrošačke korpe 1.42. Dakle, Zrenjanincima je potrebna skoro jedna i po plata da prežive mesec.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Novo lice Vojvodine: Ono što zaradimo da podelimo na ravne časti

     

    Pratili smo i kritikovali rad manipulativne, bahate i neodgovorne naprednjačke vlasti. Osim toga, izašli smo sa konstruktivnim predlozima i pokrenuli različite inicijative, između ostalog da se formira radno telo za sprečavanje odlaska mladih, te radno telo sa zadatkom da se u selima obezbedi adekvatna zdravstvena zaštita, ali i radna grupa za poboljšanje uslova i kvaliteta života u selima na teritoriji grada Zrenjanina. Tražili smo besplatne udžbenike za sve đake.

     

    Na sve naše predloge i kritike naprednjaci su ostali nemi. Zato moraju da idu sa vlasti!

     

    Mi smo izašli sa programom „Na ravne časti“ koji nudi rešenja za najveće probleme koji muče naše sugrađane.

     

    Sačuvaćemo vojvođansku pristojnost i multikulturalnost, jer glas za Vojvođane je glas za vojvođanski način zivota!

     

    Poboljšaćemo uslove lečenja u Zrenjaninu, ali i obezbediti svakodnevnu dostupnost primarne zdravstvene zaštite ljudima u selima!

     

    Izborićemo se za veće subvencije za poljoprivrednike i fer licitacije za zakup državnog zemljišta, jer glas za Vojvođane je glas za snažnu vojvođansku poljoprivredu!

     

    Izgradićemo sistem u kojem se obrazovanje, trud i rad isplate, ojačaćemo domaću privredu i tako stvoriti ekonomski jaku Vojvodinu u kojoj mladi žele da žive!

     

    Zajedno ćemo da se izborimo za bolji i slobodan Zrenjanin i bogatu Vojvodinu!

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Zato pozivamo sve Zrenjaninke i Zrenjanince da 17. decembra izađu na pokrajinske izbore i glasaju za listu broj 13 – Vojvođani!

     

    Politički marketing

     

    vojvođani lsv

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika