• Troje kandidata iz Zrenjanina na izbornoj listi koju su podneli Suverenisti

    Na predstojećim parlamentarnim izborima, koji su zakazani za 3. april, učestvovaće i koalicija Suverenisti, čiji su lideri Saša Radulović, Milan Stamatović i dr Jovana Stojković.   Na izbornoj listi, koju je predala ova koalicija, nalazi se 120 kandidata za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Među njima je i troje Zrenjaninaca.   PROČITAJTE JOŠ: Na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Troje kandidata iz Zrenjanina na izbornoj listi koju su podneli Suverenisti

    Na predstojećim parlamentarnim izborima, koji su zakazani za 3. april, učestvovaće i koalicija Suverenisti, čiji su lideri Saša Radulović, Milan Stamatović i dr Jovana Stojković.

     

    Na izbornoj listi, koju je predala ova koalicija, nalazi se 120 kandidata za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Među njima je i troje Zrenjaninaca.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na izbornoj listi MORAMO dvoje Zrenjaninaca i jedan Novobečejac

     

    Na 12. mestu se nalazi Aleksandar Korovljev, diplomirani inženjer mašinstva, a na 25. Svetlana Vukobratović Novković, profesorka engleskog jezika. Njih dvoje su i odbornici Dosta je bilo u Skupštini grada Zrenjanina.

     

    Igor Ratković, preduzetnik iz Zrenjanina, nalazi se na 32. mestu na izbornoj listi koju je Republičkoj izbornoj komisiji predala koalicija Suverenisti.

     

    Na ovoj listi nema kandidata iz opština Žitište, Sečanj, Novi Bečej i Nova Crnja.

     

    Republička izborna komisija proglasila je i izbornu listu „Boško Obradović – Srpski pokret Dveri – POKS – Miloš Parandilović – Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije“. Na njoj, međutim, nema kandidata iz Srednjobanatskog okruga.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Ko su kandidati ostalih stranaka za poslanike iz našeg okruga, možete PROČITATI OVDE.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika