• Tribina „Nađimo način da shvatimo, prihvatimo i razumemo različitost“

  Tribina pod nazivom „Nađimo način da shvatimo, prihvatimo i razumemo različitost“ biće održana u petak, 9. novembra, s početkom u 18 časova, u multimedijalnoj sali Kristalne dvorane.   Na tribini će govoriti četiri žene koje su spojile nespojivo: dr Svjetlana Ždrale, zatim projekt menadžerka u Udruženju poslovnih žena „Sofia“ Biljana Minić, zamenica pokrajinskog sekretara za […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Tribina „Nađimo način da shvatimo, prihvatimo i razumemo različitost“

  Tribina pod nazivom „Nađimo način da shvatimo, prihvatimo i razumemo različitost“ biće održana u petak, 9. novembra, s početkom u 18 časova, u multimedijalnoj sali Kristalne dvorane.

   

  Na tribini će govoriti četiri žene koje su spojile nespojivo: dr Svjetlana Ždrale, zatim projekt menadžerka u Udruženju poslovnih žena „Sofia“ Biljana Minić, zamenica pokrajinskog sekretara za finansije i predsednica Foruma žena SPS Zrenjanin Željka Milošević, kao i predsednica sekcije žena Saveza samostalnih sindikata Vojvodine Jadranka Svirčev.

   

  Šta ih to povezuje? Ideja o dostojanstvu žene. Organizator – Forum žena Socijalističke partije Srbije u Zrenjaninu, poručuje da je u pitanju tribina posle koje nećete otići kući ravnodušni.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika