• Tri Zrenjaninke na listi „Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije“

  Na izbornoj listi „Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije“, koja učestvuje na predstojećim parlamentarnim izborima, zakazanim za 3. april, nalaze se i tri Zrenjaninke.   Ovu koaliciju čine Stranka slobode i pravde, Narodna stranka, Demokratska stranka, Demokratska zajednica vojvođanskih Mađara, Stranka Makedonaca Srbije, Pokret slobodnih građana, Udruženi sindikati Srbije „Sloga“, Pokret za preokret, Pokret […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Tri Zrenjaninke na listi „Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije“

  Na izbornoj listi „Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije“, koja učestvuje na predstojećim parlamentarnim izborima, zakazanim za 3. april, nalaze se i tri Zrenjaninke.

   

  Ovu koaliciju čine Stranka slobode i pravde, Narodna stranka, Demokratska stranka, Demokratska zajednica vojvođanskih Mađara, Stranka Makedonaca Srbije, Pokret slobodnih građana, Udruženi sindikati Srbije „Sloga“, Pokret za preokret, Pokret „Slobodna Srbija“ i Vlaška stranka.

   

  Prva na listi kandidata za narodne poslanike u Skupštini Srbije je diplomirana filološkinja Marinika Tepić.

   

  Na listi 250 kandidata nalaze se i tri Zrenjaninke. Alisa Kockar, master politikološkinja za međunarodne poslove iz Zrenjanina, nalazi se na 62. mestu. Kockar je, inače, i poverenica Gradskog odbora Demokratske stranke u Zrenjaninu.

   

  Na 73. mestu je Sonja Pernat, inženjerka menadžmenta iz Zrenjanina, inače članica Stranke slobode i pravde.

   

  Nataša Velemir, profesorka matematike i informatike iz Zrenjanina, nalazi se 134. mestu. Velemir je, inače, poverenica Narodne stranke u Zrenjaninu.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Na ovoj izbornoj listi nalaze se još dva kandidata iz Srednjobanatskog okruga. To su Dragan Marić, automehaničar iz Sečnja, na 101. mestu, i Duška Lukić, diplomirana inženjerka industrijskog menadžmenta iz Novog Bečeja, na 182. mestu.

   

  Ko su kandidati Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije, Saveza vojvođanskih Mađara i Srpske radikalne stranke za poslanike, možete PROČITATI OVDE.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika