• SVM kandidovao za poslanike čak 26 žitelja Srednjobanatskog okruga

  Savez vojvođanskih Mađara (SVM) predao je Republičkoj izbornoj komisiji izbornu listu za izbore za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srbije.   Na listi, koju predvodi Balint Pastor, nalazi se 250 kandidata za narodne poslanike. Među njima je i više njih iz Zrenjanina i okolnih opština.   PROČITAJTE JOŠ: Na listi “Ivica Dačić – premijer Srbije” […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  SVM kandidovao za poslanike čak 26 žitelja Srednjobanatskog okruga

  Savez vojvođanskih Mađara (SVM) predao je Republičkoj izbornoj komisiji izbornu listu za izbore za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

   

  Na listi, koju predvodi Balint Pastor, nalazi se 250 kandidata za narodne poslanike. Među njima je i više njih iz Zrenjanina i okolnih opština.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Na listi “Ivica Dačić – premijer Srbije” sedam kandidata iz srednjeg Banata

   

  Odmah iza Pastora, na drugom mestu, nalazi se Elvira Kovač, diplomirana ekonomistkinja iz Zrenjanina. Na 27. mestu je Enike Šari, domaćica iz Torde. Na 31. mestu je Natalija Bačik Lerinc, profesorka mađarskog jezika i književnosti iz Nove Crnje.

   

  Kandidatkinja SVM za narodnu poslanicu u Skupštini Srbije je i Edit Sarka, strukovna vaspitačica iz Hetina. Ona se nalazi na 51. mestu na izbornoj listi.

   

  Savez vojvođanskih Mađara je na predstojećim parlamentarnim izborima, zakazanim za 3. april, kandidovao i Klementinu Rice Majer, profesorku srpskog jezika i književnosti iz Zrenjanina, Gabrielu Palatinuš, zubnu protetičarku iz Zrenjanina, Nandora Vereša, diplomiranog inženjera organizacionih nauka iz Neuzine, i Gabrielu Tot Sakal, diplomiranu pravnicu iz Mihajlova.

   

  Kandidati iz Belog Blata, Lukinog Sela, Nove Crnje…

   

  Na izbornoj listi se nalaze i Robert Nađ, poljoprivredni proizvođač iz Belog Blata, Natalia Kiš, negovateljica iz Lukinog Sela, Valeria Molnar, diplomirana ekonomistkinja iz Zrenjanina, Judit Hodi, frizerka iz Nove Crnje, i Aniko Karvak, administrativna radnica iz Torde.

   

  Kandidati za narodne poslanike su i Ildiko Patai, trgovkinja iz Novog Itebeja, Gabriel Madaras, inženjer prehrambene tehnologije iz Zrenjanina, Robert Nemet, elektrotehničar iz Zrenjanina, Arpad Molnar, diplomirani inženjer zaštite bilja iz Zrenjanina, Tibor Nemet, preduzetnik iz Torde, kao i Antun Bajus, drumski saobraćajni tehničar iz Novog Itebeja.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Na listi su i Henrieta Čisar Čipa, vaspitačica iz Mihajlova, Robert Juhas, mašinski inženjer iz Zrenjanina, Atila Vastag, električar iz Nove Crnje, Oskar Mezei, preduzetnik iz Zrenjanina, Robert Sabo, poljoprivredni proizvođač iz Belog Blata, Arnold Kerčov, inženjer elektrotehnike iz Zrenjanina, i Atila Pataki, trgovac iz Novog Bečeja.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika