• Stranka slobode i pravde odlučila da bojkotuje predstojeće izbore

    Stranka slobode i pravde je na sastanku Glavnog odbora donela odluku da bojkotuje parlamentarne izbore, koji bi trebalo da budu održani marta 2020. SSP je najavio bojkot i pokrajinskih i lokalnih izbora.   „Stranka slobode i pravde, u okviru Saveza za Srbiju, potpisnica je sporazuma sa narodom. Ovim Sporazumom, opozicija se obavezuje da će se […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Stranka slobode i pravde odlučila da bojkotuje predstojeće izbore

    Stranka slobode i pravde je na sastanku Glavnog odbora donela odluku da bojkotuje parlamentarne izbore, koji bi trebalo da budu održani marta 2020. SSP je najavio bojkot i pokrajinskih i lokalnih izbora.

     

    „Stranka slobode i pravde, u okviru Saveza za Srbiju, potpisnica je sporazuma sa narodom. Ovim Sporazumom, opozicija se obavezuje da će se zajednički boriti za slobodne medije i poštene izbore. Ali i da, ukoliko se ne ispune uslovi za fer izborni proces, na izborima neće učestvovati. Taj sporazum je potpisan februara ove godine“, navodi se u saopštenju.

     

    SSP navodi da je prošlo više od šest meseci, a da ni jedan od 42 zahteva ekspertskog tima nije usvojen.

     

    „Mi se držimo date reči u Sporazumu sa narodom“, zaključuje se u saopštenju.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika