• Srpska radikalna stranka predložila kandidate za odbornike u SO Sečanj

  Na predstojećim vanrednim lokalnim izborima u opštini Sečanj, koji će biti održani 3. aprila, kad i parlamentarni i predsednički, učestvovaće i Srpska radikalna stranka.   Republička izborna komisija je proglasila izbornu listu kandidata za odbornike u Skupštini opštine Sečanj, koju je podnela SRS. Ova lista se zove „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka“.   […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Srpska radikalna stranka predložila kandidate za odbornike u SO Sečanj

  Na predstojećim vanrednim lokalnim izborima u opštini Sečanj, koji će biti održani 3. aprila, kad i parlamentarni i predsednički, učestvovaće i Srpska radikalna stranka.

   

  Republička izborna komisija je proglasila izbornu listu kandidata za odbornike u Skupštini opštine Sečanj, koju je podnela SRS. Ova lista se zove „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka“.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Proglašena izborna lista “Vukašin Baćina – Za bolju opštinu Sečanj”

   

  Na ovoj listi nalazi se 11 kandidata, a prvi je Marko Marković, vozač iz Jarkovca.

   

  Među prvih petoro su i Jelenko Todorić, mašinski tehničar iz Jaše Tomića, Mirjana Stupar, trgovkinja iz Sutjeske, Damir Marković, automehaničar iz Jarkovca, i Dragica Bajin, domaćica iz Neuzine.

   

  Kandidati SRS za odbornike u SO Sečanj su i Steva Jankovna, mašinbravar iz Jarkovca, Dragan Janjić, vozač iz Jaše Tomića, Danijela Stankov, trgovkinja iz Jarkovca, i Maran Tacjana, domaćica iz Sutjeske.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Poslednjih dvoje na listi su Slobodan Gaković, poljoprivredni tehničar iz Sutjeske, i Milenko Malešević, penzioner iz Sečnja.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika

  Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

  Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]