• SRPSKA NAPREDNA STRANKA OBELEŽILA SLAVU (FOTO)

    ZRENJANIN – Danas je u prisustvu velikog broja funkcionera, koalicionih partnera, građana i brojnih zvanica svečano obeležena slava Srpske napredne stranke u Zrenjaninu, Prepodobna mati Paraskeva – Sveta Petka.     Nakon sečenja kolača prisutnima se obratio protonamesnik Slobodan Čestić i poželeo svima dobro zdravlje, sreću i blagostanje.   Predsednik Gradskog odbora SNS Goran Knežević […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SRPSKA NAPREDNA STRANKA OBELEŽILA SLAVU (FOTO)

    ZRENJANIN – Danas je u prisustvu velikog broja funkcionera, koalicionih partnera, građana i brojnih zvanica svečano obeležena slava Srpske napredne stranke u Zrenjaninu, Prepodobna mati Paraskeva – Sveta Petka.

     

    srpska napredna stranka

     

    Nakon sečenja kolača prisutnima se obratio protonamesnik Slobodan Čestić i poželeo svima dobro zdravlje, sreću i blagostanje.

     

    Predsednik Gradskog odbora SNS Goran Knežević je rekao da mu je veliko zadovoljstvo što na današnji dan u prostorijama Srpske napredne stranke vidi ogroman broj prisutnih i naglasio da to još jednom potvrđuje da ova stranka uživa veliko poverenje i poštovanje Zrenjaninaca.

     

    srpska napredna stranka

     

    Predajući časnu dužnost budućem kumu slave, Saši Santovcu, Danijela Mićević je istakla da joj je ukazana velika čast i poverenje time što je kuma današnje slave.

     

    – Srpska napredna stranka je partija kojoj sam pristupila još kao devojka iz ubeđenja i verovanja da se može drugačije i bolje. Setila sam se vremena kada smo bili brojčano mali, svojih prvih javnih nastupa još iz vremena opozicije, svog drhtavog glasa preko mikrofona uz obavezno pitanje „da li ja to mogu?“ I mogla sam, sve ove godine kada je stranka rasla i sazrevala, stasala sam i ja uz svoju porodicu, uz svoju omladinu, uz sve vas dragi naprednjaci. U životu je važno činiti dobre stvari, radovati se svojim, ali i uspesima drugih ljudi. Nijedan čovek ne može sve sam, zato je potrebno i u budućnosti da se držimo zajedno, da radimo i da budemo još bolji ljudi – podvukla je Mićević i dodala da čestita budućem kumu, kao i svim Zrenjanincima koji danas proslavljaju Svetu Petku u svojim domovima.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika