• SPS I UDRUŽENJE ŽENA „ĐURĐEVAK“ OTVORILI KANCELARIJU

  MELENCI – Otvaranje zajedničke kancelarije Mesnog odbora SPS-a iz Melenaca i Udruženja žena „Đurđevak“ pokazalo se kao odlična ideja, jer je akcija prikupljanja garderobe, koja je upravo završena, imala izuzetan odziv građana Melenaca, stoji u saopštenju Gradskog odbora SPS-a koje je dostavljeno našoj redakciji.     Prikupljena garderoba biće prosleđena u Crveni krst u toku […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  SPS I UDRUŽENJE ŽENA „ĐURĐEVAK“ OTVORILI KANCELARIJU

  MELENCI – Otvaranje zajedničke kancelarije Mesnog odbora SPS-a iz Melenaca i Udruženja žena „Đurđevak“ pokazalo se kao odlična ideja, jer je akcija prikupljanja garderobe, koja je upravo završena, imala izuzetan odziv građana Melenaca, stoji u saopštenju Gradskog odbora SPS-a koje je dostavljeno našoj redakciji.

   

   

  Prikupljena garderoba biće prosleđena u Crveni krst u toku iduće nedelje, nakon završetka proslave seoske slave.

   

  – Ono što je interesantno je to što su zajednički na etno festivalu „Banatska priča“, na Bagljašu, 27. maja, zajedno učestvovali MO SPS-a iz Melenaca i udruženje žena „Đurđevak“. To je bila još jedna prilika da se zajednički promoviše selo Melenci i običaji, uz bogatu ponudu narodnih rukotvorina, domaćih kolača i drugog – rekao je Goran Fijat, potpredsednik Gradskog odbora SPS Zrenjanin.

   

  Kako je naveo, otvaranje kancelarije ima za cilj sprovođenje niza zajedničkih aktivnosti, privlačenje mladih ljudi i meštana Melanaca da se bave narodnim rukotvorinama, kao i održavanje kreativnih radionica edukativnog tipa u saradnji sa najmlađim meštanima sela svake subote.

   

  – Kancelarija je za sve građane Melenaca otvorena radnim danima u periodu od 9 do 12, i subotom od 13 do 18 časova. Tokom nedelje, u večernjim satima, u kancelariji će se održavati sastanci MO SPS. Pozivamo sve meštane Melenaca da se priključe radu kancelarije radi što uspešnijeg sprovođenja aktivnosti – istakao je Fijat.

   

  Kancelarija se nalazi u ulici Srpskih Vladara broj 64.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika