• SPS O POTREBI ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE

  ZRENJANIN – I sami smo svedoci nevremena koje nas je zahvatilo prošle nedelje i znamo koliku nam je štetu nanelo. Pored štete na samim objektima, velika šteta naneta je i prirodi. Veliki broj dugogodišnjih stabala je srušen.     Zadatak nas građana prema prirodi  jeste očuvanje i zaštita prirodnih lepota i prostornih vrednosti, kako bi […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  SPS O POTREBI ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE

  ZRENJANIN – I sami smo svedoci nevremena koje nas je zahvatilo prošle nedelje i znamo koliku nam je štetu nanelo. Pored štete na samim objektima, velika šteta naneta je i prirodi. Veliki broj dugogodišnjih stabala je srušen.

   

  SPS
  Sanja Žurž Nedeljkov

   

  Zadatak nas građana prema prirodi  jeste očuvanje i zaštita prirodnih lepota i prostornih vrednosti, kako bi  zdravlje ljudi, celost i raznovrsnost činili kvalitetan ekosistem.Svesno ili nesvesno čovek utiče na prirodu u većoj meri od drugih vrsta, što uzrokuje promene koje imaju kratkoročne i dugoročne posledice kako za samog čoveka tako i za celi ekološki sistem.

   

  Nažalost, negativnih posledica ima puno više od pozitivnih što se ogleda u promeni kvaliteta čovekovog života.

   

  Jedna od mera zaštite životne sredine i obaveza svih nas jeste pošumljavanje i zato hajde da svi zasadimo po jedno drvo ispred svoje kuće, u dvorištu  i da prirodi stavimo na znanje da mislimo na nju, rekla je Sanja Žurž Nedeljkov, gradski većnik u Skupštini grada Zrenjanina za resore rodna ravnopravnost i zaštita životne sredine.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika