• SNS DOBIJA KOALICIONE PARTNERE

  Za petak zakazana Skupština grada na kojoj se bira zamenik gradonačelnika

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  ZRENJANIN – Druga sednica Skupštine Grada Zrenjanina zakazana je za petak 10. jun, a na dnevnom redu su i izbor zamenika gradonačelnika i članova Gradskog veća.

  Novi saziv lokalnog parlamenta
  Novi saziv lokalnog parlamenta

  To ne znači da će se izbor zamenika gradonačelnika i većnika, kao i postavljenje zamenika sekretara Skupštine grada i odigrati, jer konačni dogovor o rapodeli vlasti u lokalu, još nije postignut.

  – Postoji načelni dogovor da u vladajućoj koaliciji budu Srpska napredna stranka i SPS, ali još nije konkretizovan taj dogovor. To znači da kadrovska rešenja još nisu definisana, ali nije isključeno da se i to dogodi do petka – kaže za portal „Zrenjaninski“ čelnik SPS-a u Zrenjaninu Željko Malušić.

  Osim prve dve tačke, koje se odnose na kadrovska rešenja, u dnevni red sednice uvrštene su i odluke o Planu generalne regulacije „Centar“, izmene odluke o ovlašćenjima Komunalne policije, o parkiranju vozila… Tu je i nekoliko odluka o otuđenju neizgrađenog građevinskog zemljišta, na desetak parcela.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika