• Skupština se izjašnjava o predsedniku i članovima Gradske izborne komisije

  Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Čedomir Janjić zakazao je za četvrtak 17. sednicu lokalnog parlamenta s jednom tačkom dnevnog reda.   Odbornici će se sutra izjasniti o predlogu odluke o razrešenju i imenovanju predsednika, članova, sekretara i njihovih zamenika Gradske izborne komisije (GIK) Zrenjanina u stalnom sastavu.   PROČITAJTE JOŠ: Vlada imenovala Privremeni organ koji trenutno […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Skupština se izjašnjava o predsedniku i članovima Gradske izborne komisije

  Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Čedomir Janjić zakazao je za četvrtak 17. sednicu lokalnog parlamenta s jednom tačkom dnevnog reda.

   

  Odbornici će se sutra izjasniti o predlogu odluke o razrešenju i imenovanju predsednika, članova, sekretara i njihovih zamenika Gradske izborne komisije (GIK) Zrenjanina u stalnom sastavu.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Vlada imenovala Privremeni organ koji trenutno rukovodi opštinom Sečanj

   

  Prema toj odluci, za predsednika Gradske izborne komisije se imenuje advokat Jovan Stankov. Za njegovu zamenicu je predložena diplomirana pravnica Ivana Popov.

   

  Za sekretara Gradske izborne komisije predložena je Svetlana Grujić, a za njenu zamenicu Đina Darijević. Obe su po zanimanju diplomirane pravnice.

   

  Za članove GIK predloženi su Ivana Kojčić, Jelena Tabački, Goran Milivojev, Ljubiša Rikalo, Milan Mrkšić, Nemanja Gavranić, Slavko Živa, Sredo Pajić, Marija Bodo Poturica i Irena Solarov.

   

  Prema ovoj odluci, ukoliko je usvoje odbornici, zamenici članova GIK biće Jelena Pirić, Jelena Gogić, Jelena Nikolić, Ivan Todorov, Jelena Pavićević, Tanja Grahovac, Branislava Jovanov, Ljubomir Erdeljan, Šandor Nađ i Miodrag Laništanin.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  S obzirom na to da na teritoriji grada Zrenjanina, na dan stupanja na snagu Zakona o lokalnim izborima, ima 100.967 birača upisanih u Jedinstveni birački spisak, Gradsku izbornu komisiju u stalnom sastavu čine predsednik, deset članova, zamenik predsednika i deset zamenika članova.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika