• Skupština grada: Izmene Odluke o snabdevanju vodom za piće

  Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Čedomir Janjić zakazao je za sutra, u 10 časova, osmu po redu sednicu lokalnog parlamenta u aktuelnom sazivu.   Na dnevnom redu, kako sada stvari stoje, naći će se 20 tačaka, a moguće je da na samoj sednici dnevni red bude dopunjen.   PROČITAJTE JOŠ: Firma “Agrorit” zbog povećanog obima posla […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Skupština grada: Izmene Odluke o snabdevanju vodom za piće

  Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Čedomir Janjić zakazao je za sutra, u 10 časova, osmu po redu sednicu lokalnog parlamenta u aktuelnom sazivu.

   

  Na dnevnom redu, kako sada stvari stoje, naći će se 20 tačaka, a moguće je da na samoj sednici dnevni red bude dopunjen.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Firma “Agrorit” zbog povećanog obima posla raspisala konkurs za posao

   

  Prva tačka dnevnog reda je Predlog Odluke o izmenama Odluke o snabdevanju vodom za piće, prečišćavanju i odvođenju atmosferskih i otpadnih voda. Kako se navodi u obrazloženju, odluka je usledila zbog potrebe drugačijeg regulisanja nadležnosti JKP „Vodovod i kanalizacija“ u vezi sa izgradnjom, rekonstrukcijom i održavanjem javnog vodovoda i javne kanalizacije.

   

  „Preduzeće će pored poslova održavanja javnog vodovoda i kanalizacije ubuduće obavljati i poslove njihove izgradnje i rekonstrukcije“, piše u obrazloženju.

   

  Na dnevnom redu će se naći i predlog rešenja o utvrđivanju naziva ulica na teritoriji grada Zrenjanina. Čak 47 gradskih i seoskih ulica, koje do sada nisu imale zvanične nazive, dobiće imena. Više o tome možete PROČITATI OVDE.

   

  Odbornici će razmatrati i izveštaje o radu Gradske uprave, lokalnog ombudsmana i Saveta za zdravlje grada Zrenjanina.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Na dnevnom redu će se, između ostalog, naći i izveštaji o radu pojedinih ustanova tokom prošle godine.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika