• Simo Salapura ponovo izabran za gradonačelnika Zrenjanina: „Pošteno služimo gradu“

    Simo Salapura će i u drugom mandatu biti gradonačelnik Zrenjanina, odlučeno je na konstitutivnoj sednici Skupštine grada.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Simo Salapura ponovo izabran za gradonačelnika Zrenjanina: „Pošteno služimo gradu“
    Foto: zrenjaninski.com

     

    Prilikom obraćanja sa skupštinske govornice, Simo Salapura se zahvalio građanima Zrenjanina i svih okolnih sela što su obavili svoju građansku dužnost i što su omogućili konstituisanje lokalnog parlamenta.

     

    – Na svima nama je da opravdamo njihovu veru u nas i da pošteno služimo našem Zrenjaninu. Ponovo stojim danas pred vama, a četiri godine su iza nas. Podneli smo račun građanima za protekle četiri godine i oni su ocenili naš rad. Zadovoljan sam izborima i rezultatima istih – rekao je Salapura.

     

    On je podsetio da je na lokalnim izborima Srpska napredna stranka postigla veliki uspeh zajedno sa svojim koalicionim partnerima i da ih to obavezuje.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Saša Maksimović (SNS) po treći put na čelu opštine Novi Bečej

     

    – Moja zahvalnost upućena je našim sugrađanima zbog toga što su uvažili uspehe koje smo postigli, ali i zato što imaju strpljenja i razumevanja za ono što još nije završeno – poručio je Salapura.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Cena drastično porasla: Auto-put Beograd – Zrenjanin – Novi Sad sada tri puta skuplji!

     

    Zamenik gradonačelnika ostaje Saša Santovac. Za predsednika Skupštine grada i u ovom mandatu izabran je Čedomir Janjić, a njegov zamenik ostaje Oliver Mitrović.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika