• SDS POZDRAVLJA NEKE POTEZE GRADSKE VLASTI

  ZRENJANIN – Gradski odbor Srpske demokratske stranke u Zrenjaninu pozdravio je uvođenje međugradskog prevoza zahvaljujući kojem meštani sela brže i lakše stižu do Zrenjanina.     – Međutim, pojedina sela nisu uvrštena u red vožnje, a među njima je i Lukićevo. Povodom toga, Mesna zajednica Lukićevo je, na zahtev nezadovoljnih stanovnika, organizovala peticiju da se […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  SDS POZDRAVLJA NEKE POTEZE GRADSKE VLASTI

  ZRENJANIN – Gradski odbor Srpske demokratske stranke u Zrenjaninu pozdravio je uvođenje međugradskog prevoza zahvaljujući kojem meštani sela brže i lakše stižu do Zrenjanina.

   

  Srđan Blagojević SDS
  Srđan Blagojević

   

  – Međutim, pojedina sela nisu uvrštena u red vožnje, a među njima je i Lukićevo. Povodom toga, Mesna zajednica Lukićevo je, na zahtev nezadovoljnih stanovnika, organizovala peticiju da se i ovo selo uvrsti u saobraćajni red vožnje, čime bi žiteljima bilo olakšano putovanje od sela do grada – saopštio je Srđan Blagojević, predsednik Gradskog odbora Srpske demokratske stranke u Zrenjaninu.

   

  Blagojević je dodao da SDS, kako ne bi bila stalni kritičar lokalne vlasti, ovom prilikom pozdravlja odluku Grada da obnovi pojedine gradske i seoske ulice.

   

  – No, opet, ključno je pitanje koje bi rešilo sve probleme – kada će biti izgradnja obilaznice? Svi problemi nastaju zbog prolaska teretnih vozila kroz okolne gradske rute. Kada se reši taj problem biće i manje posla oko rekonstrukcije ulica – primetio je Blagojević.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika