• SDS: Među potpredsednicima dvojica Zrenjaninaca

  ZRENJANIN – Dvojica Zrenjaninaca izabrana su za potpredsednike Pokrajinskog odbora Socijaldemokratske stranke, na Izbornoj skupštini održanoj u Novom Sadu. Kako je portalu „Zrenjaninski“ potvrđeno u ovoj stranci, prilikom konstituisanja Pokrajinskog odbora i izbora njegovog rukovodstva, za potpredsednike su imenovani Predrag Grgić, inače predsednik Gradskog odbora SDS-a u Zrenjaninu, i Gabor Lodi, odbornik ove partije u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  ZRENJANIN – Dvojica Zrenjaninaca izabrana su za potpredsednike Pokrajinskog odbora Socijaldemokratske stranke, na Izbornoj skupštini održanoj u Novom Sadu.

  Kako je portalu „Zrenjaninski“ potvrđeno u ovoj stranci, prilikom konstituisanja Pokrajinskog odbora i izbora njegovog rukovodstva, za potpredsednike su imenovani Predrag Grgić, inače predsednik Gradskog odbora SDS-a u Zrenjaninu, i Gabor Lodi, odbornik ove partije u ovdašnjoj Skupštini grada.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika