• SDS: Građani ne vide bolji život

  O svojoj vladavini vlast priča bajke, tvrdi Predrag Grgić

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  ZRENJANIN – Predsednik Gradskog odbora Socijaldemokratske stranke (SDS) Predrag Grgić ocenio je da je u izbornoj godini za očekivati da političke stranke koje su na vlasti hvale urađeno u prethodnom periodu, da u tome nema ničega čudnog i da je to već viđeno.

  sds

  – O svojoj vladavini gradski čelnici pričaju bajke, urađeno se mistifikuje, a za neispunjena obećanja i promašaje kriva je, naravno, opozicija i bivši režim. Tako u izveštajima i svečanim govorima ovih prazničnih dana, imamo da je u našem gradu, samo u prošloj godini, urađeno preko 80 kilometara novih puteva, imamo najbolje organizovanu manifestaciju „Dani piva“ u našoj istoriji, epohalno smanjen broj nezaposlenih… – istakao je Grgić i dodao da građani ne vide ništa od toga.

  Grgić je kazao i da je do sada nezabeleženo da direktori javnih preduzeća i ustanova kulture konferencije za medije na kojima govore o radu svojih firmi, drže u prostorijama stranaka koje su ih postavile na te funkcije, što se događa u poslednje vreme.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika