• SDPS: Građani neće podržati inicijativu o promeni imena grada

  Gradski odbor Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) u Zrenjaninu saopštio je da je bio među prvim političkim organizacijama koje su javno izrazile neslaganje sa predlogom promene imena grada Zrenjanina.   – Svaki put kad se ova tema nametne u javnosti mi ćemo ponoviti naš stav. A to je da je promena imena grada Zrenjanina mnogo kompleksnije […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  SDPS: Građani neće podržati inicijativu o promeni imena grada

  Gradski odbor Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) u Zrenjaninu saopštio je da je bio među prvim političkim organizacijama koje su javno izrazile neslaganje sa predlogom promene imena grada Zrenjanina.

   

  – Svaki put kad se ova tema nametne u javnosti mi ćemo ponoviti naš stav. A to je da je promena imena grada Zrenjanina mnogo kompleksnije i važnije pitanje od toga kako ga predstavljaju zagovornici ove ideje. Odbaciti ime koje nosi naš grad bilo bi nemoguće, a da se pri tom ne odbaci i ne negira antifašistička borba i ideje na kojima je izgrađena posleratna Evropa. Kojoj i mi stremimo. Sigurni smo da će građani Zrenjanina, ako ikada ovo pitanje dođe na dnevni red, podržati naš stav. A to je i stav svih onih koji se protive prekrajanju istorije. Uvereni smo i da ova ideja nikada neće dobiti podršku većine naših sugrađana – poručio je predsednik Gradskog odbora SDPS Jakov Kipić.

   

  Pročitajte još: Načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić u poseti Zrenjaninu

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. хааха,сила од Расимове странке се нешто куропеца.Па ко тебе пита нешто?Уједно ,на јаслама грађанасте због тог што сте сателит СНС !Нзм како Вас трпе после оваквих изјава,или је све ствар фолклора и договора.Госн радикал, Сантовац би могао да мало утиче на то што причате,не да подржавате лигаше и они су зс Зрењанина.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika