• Saša Kandić izabran za šefa izbornog štaba SDPS u Zrenjaninu

    Socijaldemokratska partija Srbije (SDPS) je u Zrenjaninu, u sklopu priprema za predstojeće izbore, formirala izborni štab gradskog odbora. Za šefa izbornog štaba je izabran Saša Kandić.   Kandić u SDPS Zrenjanin obavlja funkciju predsednika izvršnog odbora gradskog odbora.   – Ovo je samo još jedan korak u velikom poslu koji nas očekuje u narednom periodu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Saša Kandić izabran za šefa izbornog štaba SDPS u Zrenjaninu

    Socijaldemokratska partija Srbije (SDPS) je u Zrenjaninu, u sklopu priprema za predstojeće izbore, formirala izborni štab gradskog odbora. Za šefa izbornog štaba je izabran Saša Kandić.

     

    Kandić u SDPS Zrenjanin obavlja funkciju predsednika izvršnog odbora gradskog odbora.

     

    – Ovo je samo još jedan korak u velikom poslu koji nas očekuje u narednom periodu u sklopu priprema za predstojeće izbore. Gradski odbor SDPS Zrenjanin pravi tim sposobnih i obrazovanih ljudi. Ovaj tim ćemo uskoro predstaviti našim sugrađanima. Sigurni smo da je on pravi izbor za obavljanje javnih funkcija u interesu svih građana Zrenjanina – istakao je Saša Kandić.

     

    Pročitajte još: Stranka slobode i pravde će bojkotovati izbore u aprilu

     

    On je naglasio da je SDPS zadovoljan dosadašnjom saradnjom sa Srpskom naprednom strankom, kao vodećom strankom koalicije.

     

    – Svakako ćemo nastojati da tu saradnju nastavimo i u narednom periodu – izjavio je Kandić.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Много је бивших срба, а правих Срба – авај како мало!

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika