• Santovac: Decembar realan za izbore

  Ko su potencijalni partneri SNS?

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  ZRENJANIN – Zamenik gradonačelnika Zrenjanina i funkcioner zrenjaninske Srpske napredne stranke (SNS) Saša Santovac ocenio je da je decembar ove godine realan termin za održavanje i pokrajinskih i lokalnih izbora.

  sasa_santovac finalSantovac je u izjavi za portal Zrenjaninski objasnio da tačan datum izlaska građana na birališta zavisi od čelnika skupština Vojvodine i Srbije Ištvana Pastora i Maje Gojković.

  Na pitanje kako je SNS zadovoljna funkcionisanjem koalicije u Zrenjaninu, Santovac je istakao da se ta stranka trudi da ispuni sve što je Zrenjanincima obećala.

  „Socijalistička partija Srbije nas u tome zasad prati, što pokazuje i dogovor oko zgrade Komiteta. U narednom periodu nas čeka velik posao – infrastrukturna i investiciona ulaganja, i ja očekujem da će nas naši koalicioni partneri ispratiti i u tome“, kazao je zamenik gradonačelnika.

  Prema njegovim rečima, Zrenjanin će opet biti nosilac razvoja Banata i šire. „Promenili smo velik broj propisa i skupštinskih odluka sa tim ciljem, što ćemo činiti i ubuduće i verujem da SPS ima zajednički cilj, kao i mi“, ocenio je Santovac.

  Na pitanje koje stranke dolaze u obzir kao potencijalni koalicioni partneri naprednjaka u Zrenjaninu nakon izbora, zamenik gradonačelnika je napomenuo da je prerano o tome govoriti, te da to u velikoj meri zavisi i od rezultata izbora.

  „Sve stranke, sa kojima budemo razgovorali nakon izbora, moraće da usvoje naš osnovni uslov, a to je rad isključivo u interesu građana“, poručio je on.

  Upitan sa kojim strankama SNS u Zrenjaninu sigurno neće moći da sarađuje, Santovac je rekao da su to stranke koje svakodnevno pokušavaju da zaustave razvoj grada, ne precizirajući o kojim partijama je reč.

  Kako je rekao, SNS će i u Zrenjaninu napraviti analizu učinka rada svakog gradskog funkcionera, nakon čega će odlučivati o kadrovskoj strukturi izbornih lista i nosilaca funkcija.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika