• RUSKA STRANKA U SKUPŠTINI GRADA

  Radikali ostali i bez poslednjeg odbornika u lokalnom parlamentu

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  ZRENJANIN – Na poslednjoj redovnoj sednici Skupštine grada Zrenjanina u ovom sazivu, predsednica lokalnog parlamenta Eleonora Marjanović saopštila je da je Žarko Bengin napustio Srpsku radikalnu stranku i da je postao samostalni odbornik, kao i da je odbornik Jedinstvene Srbije, koja je u koaliciji koju predvodi SPS, Ljubomir Putić, ušao u članstvo Ruske stranke.  

  sednica skupština

  Na ovoj sednici razrešena je dosadašnja i imenovana nova Gradska izborna komisija, čime je nagovešteno skoro raspisivanje izbora, samim tim i prestanak rada aktuelnog skupštinskog saziva. Razrešeni su predsednik, članovi, sekretar i njihovi zamenici Gradske izborne komisije i usvojeno je rešenje o obrazovanju GIK u stalnom sastavu. Na čelu novog sastava Gradske izborne komisije ostao je advokat Jovan Stankov, koji je bio predsednik i dosadašnje komisije.

  Na završetku sednice odbornicima se obratio gradonačelnik Čedomir Janjić i zahvalio im se na saradnji i poverenju.

  – Bilo je tokom prethodne dve godine sigurno i žučnih rasprava, ali mislim da ukupna atmosfera nije bila loša i da su odbornici na korektan način razmenjivali mišljenje. Ja sam odbornik još od 2004. godine i znam da nije baš uvek bilo tako. Vidimo se posle 24. aprila – poručio je Janjić odbornicima, pomenuvši najverovatniji datum održavanja parlamentarnih, pokrajinskih i lokalnih izbora.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika

  Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

  Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]