• Primopredaja dužnosti između prethodnog i novog gradonačelnika

  Primopredaja dužnosti između prethodnog i novog gradonačelnika Zrenjanina, Čedomira Janjića i Sima Salapure, obavljena je danas u kabinetu gradonačelnika, u radnoj atmosferi.   Time je Simo Salapura započeo prvi radni dan na novoj funkciji.   Nakon prvih konsultacija sa saradnicima i čelnicima Gradske uprave, planirano je da gradonačelnik tokom dana održi i nekoliko radnih sastanaka […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Primopredaja dužnosti između prethodnog i novog gradonačelnika

  Primopredaja dužnosti između prethodnog i novog gradonačelnika Zrenjanina, Čedomira Janjića i Sima Salapure, obavljena je danas u kabinetu gradonačelnika, u radnoj atmosferi.

   

  Time je Simo Salapura započeo prvi radni dan na novoj funkciji.

   

  Nakon prvih konsultacija sa saradnicima i čelnicima Gradske uprave, planirano je da gradonačelnik tokom dana održi i nekoliko radnih sastanaka na kojima će biti reči o različitim temama.

   

  Narednih dana biće upriličeni i sastanci s rukovodiocima javnih gradskih preduzeća i ustanova, objavljeno je na sajtu Grada Zrenjanina.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Simo Salapura: Neću bežati od problema, ali neću ni olako davati obećanja

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 2

  1. Ista priča drugo pakovanje. Sve u svemu katastrofa za grad i građane Zrenjanina. Ovaj novi „stručnjak“ ništa dobrog neće doneti!

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin