• Prekidaju se sve izborne radnje u sprovođenju lokalnih izbora

    Gradska izborna komisija u Zrenjaninu je donela rešenje o prekidu svih izbornih radnji u sprovođenju izbora za odbornike Skupštine grada Zrenjanina, koji su raspisani za 26. april.   Na osnovu tog rešenja prekidaju se sve izborne radnje dok važi Odluka o proglašenju vanrednog stanja u Srbiji.   Kako je navela Gradska izborna komisija, prestaju da […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Prekidaju se sve izborne radnje u sprovođenju lokalnih izbora

    Gradska izborna komisija u Zrenjaninu je donela rešenje o prekidu svih izbornih radnji u sprovođenju izbora za odbornike Skupštine grada Zrenjanina, koji su raspisani za 26. april.

     

    Na osnovu tog rešenja prekidaju se sve izborne radnje dok važi Odluka o proglašenju vanrednog stanja u Srbiji.

     

    Kako je navela Gradska izborna komisija, prestaju da teku svi rokovi za sprovođenje izbornih radnji.

     

    Pročitajte još: Predstavljamo vam kandidate za pokrajinske poslanike iz srednjeg Banata

     

    „Novi rokovi će biti utvrđeni u skladu sa vremenom nastavka sprovođenja izbornih radnji koji će biti ustanovljeni odlukom o prestanku vanrednog stanja, kada se za to steknu uslovi. Sve do sada preduzete izborne radnje u postupku sprovođenja izbora ostaju na pravnoj snazi“, saopštila je Gradska izborna komisija.

     

    Za izbore za odbornike u Skupštini grada Zrenjanina do sada su podnete četiri izborne liste. Tri izborne liste podnete su nakon raspisivanja izbora, a u ponedeljak je izbornu listu podnela koalicija „Vojvođanski front – ujedinjeni za demokratski Zrenjanin“ (Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija, Zajedno za Vojvodinu, Demokratski savez Hrvata u Vojvodini – Nenad Čanak).

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika