• Predstavnici incijative „Zajedno za vodu“ razgovarali sa građanima

  Građanska inicijativa „Zajedno za vodu“ juče je postavila štandove na početku ulice Kralja Aleksandra I Karađorđevića, a njeni predstavnici su razgovarali sa građanima o aktuelnim problemima.   Kako su saopštili iz ove inicijative, završena je akcija ocenjivanja rada komunalnih preduzeća, a njeni rezultati će biti predstavljeni u predstojećim danima.   – Vlast u Zrenjaninu ne […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Predstavnici incijative „Zajedno za vodu“ razgovarali sa građanima

  Građanska inicijativa „Zajedno za vodu“ juče je postavila štandove na početku ulice Kralja Aleksandra I Karađorđevića, a njeni predstavnici su razgovarali sa građanima o aktuelnim problemima.

   

  Kako su saopštili iz ove inicijative, završena je akcija ocenjivanja rada komunalnih preduzeća, a njeni rezultati će biti predstavljeni u predstojećim danima.

   

  – Vlast u Zrenjaninu ne radi ono šta je po zakonu dužna, a to je da javna preduzeća barem jednom godišnje ispitaju koliko su korisnici usluga zadovoljni pruženim uslugama. Građani ne žele izvinjenja, već da vlast reši probleme i da pokaže odgovornost. Hoćemo pijaću vodu na našim česmama, da znamo ko je kriv što ona još uvek ne teče i kakve će posledice da snosi – izjavio je Dušan Kokot, predstavnik inicijative.

   

  Građanska inicijativa „Zajedno za vodu“ formirana je pre osam meseci i čine je udruženja građana i političke partije okupljene oko jednog cilja – pijaće vode za Zrenjanince.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika