• Predsednik Skupštine grada zakazao za četvrtak sednicu parlamenta

  Oliver Mitrović, predsednik Skupštine grada, zakazao je za četvrtak, 20. decembar, 20. sednicu lokalnog parlamenta u ovom sazivu.   Pred odbornicima će se naći najznačajniji dokument za funkcionisanje lokalne zajednice – predlog odluke o budžetu za 2019. godinu.   Odbornici će razmatrati i izveštaj o realizaciji budžeta za period januar – septembar ove godine, novu […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Predsednik Skupštine grada zakazao za četvrtak sednicu parlamenta

  Oliver Mitrović, predsednik Skupštine grada, zakazao je za četvrtak, 20. decembar, 20. sednicu lokalnog parlamenta u ovom sazivu.

   

  Pred odbornicima će se naći najznačajniji dokument za funkcionisanje lokalne zajednice – predlog odluke o budžetu za 2019. godinu.

   

  Odbornici će razmatrati i izveštaj o realizaciji budžeta za period januar – septembar ove godine, novu odluku o taksi prevozu… Na dnevnom redu naći će se i planovi rada ustanova i institucija kojima je grad osnivač.

   

  Direktore bi na sednici Skupštine trebalo da dobiju „Gradska toplana“ i Javno preduzeće za urbanizam, Kulturni centar Zrenjanin, kao i Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“. Za sada nije poznato da li će za direktore biti imenovani isti oni koji su do sada bili vršioci dužnosti, ili je reč o novim imenima.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika