• Potvrđena izborna lista koalicije „Aleksandar Vučić – Za našu decu“

    Gradska izborna komisija u Zrenjaninu potvrdila je izbornu listu kandidata za odbornike u Skupštini grada Zrenjanina koju je podnela koalicija „Aleksandar Vučić – Za našu decu“.   Ovu koaliciju čije Srpska napredna stranka, Pokret socijalista, Partija ujedinjenih penzionera Srbije i Socijaldemokratska partija Srbije.   Koalicija „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ biće pod brojem jedan […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Potvrđena izborna lista koalicije „Aleksandar Vučić – Za našu decu“

    Gradska izborna komisija u Zrenjaninu potvrdila je izbornu listu kandidata za odbornike u Skupštini grada Zrenjanina koju je podnela koalicija „Aleksandar Vučić – Za našu decu“.

     

    Ovu koaliciju čije Srpska napredna stranka, Pokret socijalista, Partija ujedinjenih penzionera Srbije i Socijaldemokratska partija Srbije.

     

    Koalicija „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ biće pod brojem jedan na glasačkom listiću za lokalne izbore, s obzirom na to da je prva predala potpise podrške za listu kandidata za odbornike.

     

    Prvi na listi kandidata za odbornike je ministar privrede Goran Knežević. Na drugom mestu je aktuelna direktorka Opšte bolnice „Đorđe Joanović“ Ivana Tešić, a na trećem plivačica Miroslava Najdanovski. Tešić i Najdanovski su se na listi našle kao nestranačke ličnosti.

     

    Pročitajte još: Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković raspisala lokalne izbore

     

    Četvrti po redu na listi kandidata za odbornike je gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić. Na petom mestu je njegov zamenik Saša Santovac.

     

    Na šestom mestu je predsednik Skupštine grada Oliver Mitrović, a na sedmom Danijela Mićević.

     

    koalicija aleksandar vučić - za našu decu
    Foto: Gradski odbor SNS

     

    Kao nestranačke ličnosti, među prvih deset kandidata, našli su se i doktorka medicine Jasmina Vujanov i doktor stomatologije Milan Miljuš, inače direktor Javne ustanove „Apoteka Zrenjanin“.

     

    Na desetom mestu je pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura.

     

    Još jedan lekar našao se na listi kao nestranačka ličnost, a reč je o dr Vladimiru Arbutinovu, aktuelnom pomoćniku direktorke Opšte bolnice.

     

    Na listi kandidata koalicije SNS-PS-PUPS-SDP nalaze se i Zorica Vučković, oficir Vojske Srbije u penziji Radovan Jazić, Siniša Tešić, Kristina Salapura, Olivera Lisica…

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. Kao sto je obecao drug predsednik, najveci sin nasih naroda i naordnosti, njegova prevashodnost ACA (Srbin) Vucic,bice korenitih promena na lokalnim listima.

      Mlada i sveza krv je vidljiva….Klonirajmu Cedu i Santovca !

      Dajte vodu i cist vazduh, manite demagogiju i profilisanje nestranackih lekara…

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika