• Pomoćnica gradonačelnika Zrenjanina Vera Milošev podnela ostavku

    Nakon optužbi da je verbalno napala dete sa smetnjama u razvoju, pomoćnica gradonačelnika Zrenjanina Vera Milošev podnela je ostavku.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pomoćnica gradonačelnika Zrenjanina Vera Milošev podnela ostavku
    Foto: zrenjaninski.com

     

    Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura saopštio je da je Vera Milošev jutros podnela pismenu ostavku na funkciju pomoćnika gradonačelnika.

     

    – Iako postupak pred nadležnim organima još nije ni pokrenut, Vera je donela ovu odluku da ne bi stvarala problem u funkcionisanju lokalne samouprave, da pokaže odgovornost, da dozvoli nadležnim organima da iznesu punu istinu i na taj način dokaže da nije sve kako su mediji preneli – poručio je Salapura.

     

    On je kazao da je pažnja javnosti dobrodošla kada treba zaštititi prava dece i da tu nema tolerancije.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Jedna naša sugrađanka se javila na oglas za posao čitača struje, evo šta su joj rekli

     

    – Sada je neophodno da se bez medijskih pritisaka pruži mogućnost i Veri Milošev da se nepristrasno utvrde sve činjenice ovog nemilog događaja. Povodom ovog slučaja u narednim danima lokalna samouprava se neće više oglašavati – istakao je Simo Salapura.

     

    Podsetimo, mediji su preneli da je Vera Milošev 1. septembra u zrenjaninskom bioskopu verbalno napala dvanaestogodišnjeg dečaka sa smetnjama u razvoju, govoreći da mu nije mesto u bioskopu. Više o tome možete PROČITATI OVDE.

     

    Ovim povodom u subotu se oglasila i ministarka za brigu o porodici i demografiju i predsednica Srpske stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski. Više o tome možete PROČITATI OVDE.

     

    Vera Milošev bila je nova u Salapurinom timu pomoćnika gradonačelnika. Članica je Srpske stranke Zavetnici i na parlamentarnim izborima održanim 3. aprila 2022. godine, na listi čiji je nosilac Milica Đurđević Stamenkovski, bila je kandidatkinja za narodnu poslanicu.

     

    Milošev je rođena 1995. godine u Zrenjaninu i ima zvanje diplomiranog sociologa.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Sedmogodišnja Anđela boluje od leukemije i hitno joj je potrebna pomoć!

     

    U njenoj biografiji se navodi da je pohađala praksu u sklopu projekta „Coca Cola – HBC podrška mladima“ i da je stekla „sertifikat za uspešno savladane poslovne veštine i komunikaciju“.

     

    Vlasnica je preduzetničke radnje u Zrenjaninu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Kakva crna ostavka? Otkaz, noga u dupe, mars iz opstine, zabrana zaposlenja u bilo kojoj drzavnoj sluzbi i javnom preduzecu! Tako bi trebalo, to je zasluzila. Ovako je smesno, samo ce sesti u drugu koznu fotelju.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin