• POKS Zrenjanin izabrao novo rukovodstvo nakon odlaska Stanisavljeva

  Pokret obnove Kraljevine Srbije saopštio je danas da je izabran novi Gradski odbor POKS Zrenjanin.   Ova stranka je saopštila da je posle isključenje dojučerašnjeg predsednika Ljubomira Stanisavljeva iz stranke izabran novi predsednik Gradskog odbora POKS Zrenjanin. Za predsednika je izabran ekonomista Aleksandar Perin, a  formirani su i novo Predsedništvo i Izvršni odbor stranke.   […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  POKS Zrenjanin izabrao novo rukovodstvo nakon odlaska Stanisavljeva

  Pokret obnove Kraljevine Srbije saopštio je danas da je izabran novi Gradski odbor POKS Zrenjanin.

   

  Ova stranka je saopštila da je posle isključenje dojučerašnjeg predsednika Ljubomira Stanisavljeva iz stranke izabran novi predsednik Gradskog odbora POKS Zrenjanin. Za predsednika je izabran ekonomista Aleksandar Perin, a  formirani su i novo Predsedništvo i Izvršni odbor stranke.

   

  Potpredsednici zrenjaninskog odbora su Mila Mihajlović, Darko Đokić i Petar Rajlić. Predsednik Izvršnog odbora je Darko Đokić, a njegov zamenik Vladimir Dević, dok je za predsednika omladine izabran Aleksandar Čiklovan.

   

  Pročitajte još: Ljubomir Stanisavljev prešao iz Pokreta obnove kraljevine Srbije u SPS

   

  „Nakon imenovanja novog rukovodstva, došlo je do vraćanja starih članova stranke i priliva novih članova. Kao monarhistička stranka, koja se bori za povratak monarhije kao društvenog uređenja i naziva grada u Petrovgrad, Pokret obnove Kraljevine Srbije želi da istakne kako nam je veoma bitna i socijalna pravda, mir i prosperitet svih građana, kao i negovanje tradicionalnih vrednosti, očuvanje porodice, jako selo i da se svi građani osećaju sigurno“, navodi se u saopštenju.

   

  POKS Zrenjanin navodi da su vrata stranke otvorena za sve i da sve stranačke strukture stoje na raspolaganju građanima.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 2

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin