• „Petrovgrad moj grad“ sedma lista koja učestvuje na lokalnim izborima

  Koalicija „Za Kraljevinu Srbiju – Petrovgrad moj grad“ predala je izbornu listu sa imenima 22 kandidata za odbornike u Skupštini grada Zrenjanina. Ovo je sedma lista koja će učestvovati na predstojećim lokalnim izborima u Zrenjaninu, zakazanim za 21. jun, s obzirom na to da je potvrđena od strane Gradske izborne komisije.   Koaliciju „Za Kraljevinu […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „Petrovgrad moj grad“ sedma lista koja učestvuje na lokalnim izborima

  Koalicija „Za Kraljevinu Srbiju – Petrovgrad moj grad“ predala je izbornu listu sa imenima 22 kandidata za odbornike u Skupštini grada Zrenjanina. Ovo je sedma lista koja će učestvovati na predstojećim lokalnim izborima u Zrenjaninu, zakazanim za 21. jun, s obzirom na to da je potvrđena od strane Gradske izborne komisije.

   

  Koaliciju „Za Kraljevinu Srbiju – Petrovgrad moj grad“ čine Pokret obnove Kraljevine Srbije i Monarhistički front.

   

  Prvi na listi kandidata za odbornike u zrenjaninskom lokalnom parlamentu je ekonomista Aleksandar Perin. Drugi na listi je trgovac Petar Rajlić, a treći diplomirani ekonomista Duško Perin.

   

  Pročitajte još: DS: Građani gube posao; LSV: Osnovati Institut digitalne transformacije

   

  petrovgrad moj grad
  Foto: Pokret obnove Kraljevine Srbije

   

  Cvećarka Verica Bogaroški nalazi se na četvrtom mestu kandidata ispred ove koalicije, a zatim slede tekstilna radnica Merima Galetin, hemijski laborant Vladimir Dević i prerađivač mleka i mlečnih proizvoda Darko Radojčić.

   

  Farmaceutski tehničar Svetozar Stanisavljev je osmi na listi. Diplomirani ekonomista Marija Lekin je deveta, a cvećarka Zorica Grujić deseta.

   

  Na listi se nalaze i vozač Dragan Rasinac, automehaničar Stevica Ostojin, trgovci Darko Đokić i Ljiljana Savković…

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin