• OPŠTOJ BOLNICI OD POKRAJINE 11,5 MILIONA DINARA

  NOVI SAD, ZRENJANIN – U skladu sa utvrđenim prioritetima ulaganja u zdravstvo, Pokrajinska vlada je na današnjoj sednici odlučila da Opštoj bolnici „Đorđe Joanović“ u Zrenjaninu usmeri 11.520.000 dinara za troškove popravke CT aparata, kako bi ovaj skener, jedini u Banatu, ponovo bio osposobljen za pregled pacijenata.     Na današnjoj sednici, Pokrajinska vlada je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  OPŠTOJ BOLNICI OD POKRAJINE 11,5 MILIONA DINARA

  NOVI SAD, ZRENJANIN – U skladu sa utvrđenim prioritetima ulaganja u zdravstvo, Pokrajinska vlada je na današnjoj sednici odlučila da Opštoj bolnici „Đorđe Joanović“ u Zrenjaninu usmeri 11.520.000 dinara za troškove popravke CT aparata, kako bi ovaj skener, jedini u Banatu, ponovo bio osposobljen za pregled pacijenata.

   

  bolnica

   

  Na današnjoj sednici, Pokrajinska vlada je donela Odluku o broju mesta za upis učenika u prvi razred srednjih škola na teritoriji AP Vojvodine u školskoj 2017/2018. godini, koja je sačinjena u saradnji sa školskim upravama Novi Sad, Zrenjanin i Sombor, srednjim školama, kao i sa lokalnim samoupravama, kako bi se uskladile potrebe određenih sredina za pojedinim zanimanjima sa upisnom politikom.

   

  Ovom odlukom je, na taj način, utvrđen broj mesta za upis učenika koji se mogu upisati u prvi razred srednjih škola po okruzima, opštinama, školama, područjima rada, obrazovnim profilima, trajanju obrazovanja i jezicima na kojima se ostvaruje nastavni program. U narednoj školskoj godini može se upisati 19.114 redovnih učenika.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika