• Okružni odbor SDPS otvorio stranačku kancelariju u Zrenjaninu

  U Zrenjaninu je otvorena kancelarija Okružnog odbora SDPS za Srednjobantski okrug. Svečanom otvaranju prisustvovali su predsednik Pokrajinskog odbora SDPS Nenad Ivanišević i pokrajinski sekretar za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj Nenad Grbić.   Koordinator ove stranke za Srednjobanatski okrug Dejan Panić rekao je da će ova kancelarija biti otvorena za članove stranke, kao i za sve […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Okružni odbor SDPS otvorio stranačku kancelariju u Zrenjaninu

  U Zrenjaninu je otvorena kancelarija Okružnog odbora SDPS za Srednjobantski okrug. Svečanom otvaranju prisustvovali su predsednik Pokrajinskog odbora SDPS Nenad Ivanišević i pokrajinski sekretar za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj Nenad Grbić.

   

  Koordinator ove stranke za Srednjobanatski okrug Dejan Panić rekao je da će ova kancelarija biti otvorena za članove stranke, kao i za sve ostale građane koji imaju neki problem, a u čijem rešavanju im ova stranka može pomoći.

   

  Pročitajte još: Željko Malušić zadovoljan dosadašnjim radom „Sportskih objekata“

   

  Predsednik Pokrajinskog odbora Nenad Ivanišević je istakao da mu je drago da vidi da Socijaldemokratska partija Srbije i dalje raste. On je kazao da je ponosan na ljude koji čine ovu stranku u pokrajini.

   

  – U prethodnom periodu smo pokazali da je ovo stranka čestitih, vrednih i poštenih ljudi, koji svoje poslove obavljaju bez ijedne afere i mrlje u radu – ocenio je Ivanišević.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika