• NOVI PREDSEDNIK SKUPŠTINE : Za izbor glasala većina odbornika

    Odlučila vladajuća većina u zrenjaninskoj Skupštini

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Za predsednika Skupštine Grada Zrenjanina izabran je Oliver Mitrović, u prošlom sazivu šef odborničke grupe Srpske napredne stranke. Njega je na čelnu funkciju u skupštini predložila grupa od 46 odbornika.

    Novi predsednik Skupštine Oliver Mitrović
    Novi predsednik Skupštine Oliver Mitrović

    Oliver Mitrović rođen je 1978. Godine, oženjen je i otac je dvoje dece, po struci je tekstilni inženjer a radi u JKP „Pijace i parkinzi“.

    Današnjoj konstitutivnoj sednici skupštine, kojom je predsedavao Slavko Šućurović iz PUPS-a kao najstariji odbornik, prisustvovalo je svih 67 odbornika.

    U zrenjaninskoj skupštini, inače, 35 odborničkih mesta zauzima koalicija oko Srpske napredne stranke, Socijalistička partija ima 9 odbornika, Liga socijaldemokrata Vojvodine sedam, Dosta je bilo Saše Radulovića i Srpska radikalna stranka po pet, Demokratska stranka četiri a Savez vojvođanskih Mađara dva.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 9

    1. Sta jedan tekstilni inzenjer radi u firmi kao sto je pijaca ili parkinzi? Prodaje materijal na kilo na pijaci ili …? Kakva su njegova prethidna znanja kojim moze da pomogne takvom preduzecu? Ako ne moze da pomogne preduzecu kako ce pomoci gradjanima. Sve su to Tome u malom, a izgleda kad se ukine stranacko zaposljavanje ukinuce se i Srbija. Prestacemo da postojimo kao drzava.

      1. Tekstilni inzenjer pored poznavanja tehnologije tekstilne industrije stice i tehnicka znanja, pricese, izrada i citanje tehnickih crteza, pa prirodne nauke kao sto je matematika, fizika, pa drustvene kao sto je ekonomija itd. Dakle, ima veze sa poslom koji obavlja sem ako niste zlonamerni i ne zelite da vidite ocito.
        S druge strane je naravno njegovo prethodno radno iskustvo koje takodje donosi kao i skolovanje odredjena znanja i iskustva koja se mogu upotrebiti na njegovom radnom mestu, sem opet ako kao prethodna citateljka niste zlonamerni ali i ne upuceni o onome o cemu komentarisete. No, popularno je sedeti i negativno komentarisati, i gospodja je sasvim u „fazonu“…

    2. Ajde da ne pricamo…zna se da on nije za funkciju koju je obavljao u JKP Pijaze i Parkinzi ali naravno da je kao partijski poslusnik na tom mestu…Svi su isti…nista se nije promenilo…menjaju stranke i njima dobro a nama sve gore

    3. Slavko: Mirko, pazi metak…
      (Čuje se BANG i Mirko se, brže-bolje, saginje)
      Mirko: Hvala, Slavko…

    4. Oliver Mitrovic je bio student generacije na VTŠ(odes do pisarnice pa proveris), mnogo pre nego je bio clan neke stranke. Sedi (botu) jedan!
      Kolega

    5. Istina, radio je kao student generacije i kao portir u Vojvodjanskoj banci, nije imao oca da mu ostavi posao, kucu ili novac, niti su ga isti cekali po zavrsetku skole kao njegove kolege iz LSV i DS-a. Njegova prica ne potice iz bogate porodice i stvarno je svojim trudom stigao od portira do predsednika skupstine grada. No i sami znate kako je grad izgledao za vreme vasih stranackih miljenika a vidimo i kako sada izgleda. Pametnom dovoljno…

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika