• NEKE KOMUNALNE PROBLEME ODAVNO JE TREBALO REŠITI

  ZRENJANIN – Gradski odbor Demokratske stranke u Zrenjaninu saopštio je da već duže vreme ukazuje na komunalne probleme koji muče naše sugrađane, a koji bi, po mišljenju demokrata, teorijski trebalo da budu lako i odavno rešeni.     – Ako građani već plaćaju usluge, onda je neophodno da zaista nešto i dobiju zauzvrat. Ipak, lokalna […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  NEKE KOMUNALNE PROBLEME ODAVNO JE TREBALO REŠITI

  ZRENJANIN – Gradski odbor Demokratske stranke u Zrenjaninu saopštio je da već duže vreme ukazuje na komunalne probleme koji muče naše sugrađane, a koji bi, po mišljenju demokrata, teorijski trebalo da budu lako i odavno rešeni.

   

  ds komunalne probleme

   

  – Ako građani već plaćaju usluge, onda je neophodno da zaista nešto i dobiju zauzvrat. Ipak, lokalna vlast se očigledno sa tim stavom ne slaže. Važno je postaviti „zaslužne“ na funkcije i, ukoliko je moguće, a za njih uvek jeste, povećati cenu usluga. Sve ostalo je manje bitno – tvrdi portparolka zrenjaninskih demokrata Alisa Kockar. 

   

  Ona zaključuje da ako građani plaćaju više, a dobijaju manje, onda je itekako jasno da problem nije u generalno teškoj situaciji i da je posebno jasno da vlast ne radi svoj posao kako treba.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika