• Napadnute prostorije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Bečeju

  Razbijena su stakla na ulazu u prostorije Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Bečeju, saopštila je ova stranka, koja zahteva da se pronađu i adekvatno kazne napadači.   „Brza rekacija državnih organa je važna kako bi se pokazlo da građani naše zemlje mogu na miru da uživaju svoja prava, od kojih je jedno sloboda […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Napadnute prostorije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Bečeju

  Razbijena su stakla na ulazu u prostorije Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Bečeju, saopštila je ova stranka, koja zahteva da se pronađu i adekvatno kazne napadači.

   

  „Brza rekacija državnih organa je važna kako bi se pokazlo da građani naše zemlje mogu na miru da uživaju svoja prava, od kojih je jedno sloboda političkog delovanja“, navode ligaši u saopštenju za javnost.

   

  – Oštre političke konfrontacije koje članovi Opštinskog odbora LSV Novi Bečej imaju u lokalnoj skupštini i na javnoj sceni opštine ne smeju biti razlog za nedopustivi vandalizam. Ovakav vid pritisaka može imati samo kontraefekat, jer nas pritisci samo mogu uveriti da intenziviramo naše delovanje. Neka nadležne institucije daju odgovor da li je napad na prostorije LSV reakcija na jučerašnju presudu bivšem  predsedniku opštine i visokom funkcioneru DS Milivoju Vrebalovu, osuđenom prvostepenom presudom za zloupotrebu službenog položaja na godinu dana kućnog zatvora ili je napad motivisan drugim razlozima – poručio je Saša Šućurović, predsednik Izvršnog odbora LSV.

   

  Liga socijaldemokrata Vojvodine

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika