• Na dnevnom redu čelnici „Vodovoda“, „Čistoće“ i Turističke organizacije

  Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Čedomir Janjić zakazao je za petak, 9. septembar, 23. po redu sednicu lokalnog parlamenta u aktuelnom sazivu. Na dnevnom redu se nalazi 49 tačaka, od kojih je prva rebalans ovogodišnjeg budžeta, koji je usvojen i na poslednjoj sednici Gradskog veća.   Ukoliko ne bude izmena, odbornici Skupštine grada trebalo bi da […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Na dnevnom redu čelnici „Vodovoda“, „Čistoće“ i Turističke organizacije

  Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Čedomir Janjić zakazao je za petak, 9. septembar, 23. po redu sednicu lokalnog parlamenta u aktuelnom sazivu. Na dnevnom redu se nalazi 49 tačaka, od kojih je prva rebalans ovogodišnjeg budžeta, koji je usvojen i na poslednjoj sednici Gradskog veća.

   

  Ukoliko ne bude izmena, odbornici Skupštine grada trebalo bi da se izjasne i o kadrovskim rešenjima u javnim komunalnim preduzećima „Čistoća i zelenilo“ i „Vodovod i kanalizacija“, kao i u Turističkoj organizaciji grada Zrenjanina.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Dragana Popović za portal Zrenjaninski: Moramo biti mudriji, hrabriji i istrajniji

   

  Trenutno se na čelnim pozicijama u njima nalaze vršioci dužnosti direktora. Nemanja Milinković je v.d. direktora „Čistoće i zelenila“, Predrag Bodiroga je v.d. direktora „Vodovoda i kanalizacije“, a Zoran Ljubotina v.d. direktora Turističke organizacije grada Zrenjanina.

   

  Na dnevnom redu gradskog parlamenta nalaze se predlozi rešenja o prestanku mandata Milinkoviću i Bodirogi, kao i o razrešenju Ljubotine.

   

  Planirano je da na istoj sednici budu imenovani direktori dva komunalna preduzeća, dok bi se na čelu Turističke organizacije i dalje nalazio vršilac dužnosti direktora.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Da li će Nemanja Milinković, Predrag Bodiroga i Zoran Ljubotina i dalje rukovoditi ovim preduzećima i ustanovama, ili će gradska vlast postaviti nove kadrove, javnosti za sada nije poznato.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika