• Miloš Korolija podneo ostavku na mesto zamenika načelnika Gradske uprave

    Diplomirani pravnik Miloš Korolija podneo je pismenu ostavku na mesto zamenika načelnika Gradske uprave u Zrenjaninu, objavljeno je u Službenom listu grada.   Gradsko veće je nakon toga donelo rešenje o Korolijinom prestanku rada na položaju zamenika načelnika Gradske uprave, zaključno sa 31. martom.   PROČITAJTE JOŠ: Sa današnjeg protesta u Zrenjaninu poručeno: Ne prodajem […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Miloš Korolija podneo ostavku na mesto zamenika načelnika Gradske uprave
    Foto: zrenjaninski.com

    Diplomirani pravnik Miloš Korolija podneo je pismenu ostavku na mesto zamenika načelnika Gradske uprave u Zrenjaninu, objavljeno je u Službenom listu grada.

     

    Gradsko veće je nakon toga donelo rešenje o Korolijinom prestanku rada na položaju zamenika načelnika Gradske uprave, zaključno sa 31. martom.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Sa današnjeg protesta u Zrenjaninu poručeno: Ne prodajem veru za večeru

     

    Korolija je od 2010. godine zaposlen u Gradskoj upravi Zrenjanina na različitim poslovima u Službi za javne nabavke i u Odeljenju za poslove opšte uprave.

     

    Sa mesta šefa Odseka za nomativno-pravne poslove postavljen je za zamenika načelnika Gradske uprave 22. novembra 2016. godine.

     

    Rešenjem Gradskog veća, na isto mesto je postavljen i 31. oktobra prošle godine, na period od pet godina.

     

    On je nekoliko meseci pre toga imenovan za načelnika Gradske uprave, ali se na ovoj funkciji nije dugo zadržao. Zbog čega – iz gradske vlasti nisu saopštili.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Za novog načelnika je imenovan član Srpske napredne stranke, master pravnik Nenad Domjeskov. Zanimljivo je da na zvaničnom sajtu Grada Zrenjanina nije objavljena biografija načelnika Domjeskova, već samo njegovog dojučerašnjeg zamenika Korolije.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. Ukucati ,,Miloš Korolija Tabloid,, na guglu i videti sta je sustina sns vlasti u serboniji

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika