• LSV – Vojvođani: Nesposobna zrenjaninska vlast prevazilazi samu sebe u neradu

  Predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani danas su obeležili godinu dana nerada na parkingu u centru grada.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  LSV – Vojvođani: Nesposobna zrenjaninska vlast prevazilazi samu sebe u neradu
  Foto: LSV - Vojvođani

   

  – Srpska napredna stranka u Zrenjaninu je kao model svojih aktivnosti uzela izgradnju Skadra na Bojani. Istine radi, Skadar je građen tri godine, ali fabrika vode za piće, kao najveći problem stanovnika Zrenjanina, obilaznica oko grada, auto-put, aerodrom, akva park, golf tereni… čini se da nikada neće biti izgrađeni. To je njihov model saradnje sa građanima. Tako je kada imate gradske čelnike koji vode računa samo o svojim novčanicima – poručio je danas predsednik Gradskog odbora LSV – Vojvođani Dejan Čapo.

   

  Prema njegovim rečima, kao prilog bahatosti, Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani prilaže još jedan dokaz.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Au, kakvi komentari: Evo šta Zrenjaninci zaista misle o izgledu glavne autobuske stanice!

   

  – Da bi se rasteretio saobraćaj, odnosno parkiranje u Pupinovoj ulici i centru grada, 20. februara 2023. godine počela je izgradnja parkinga. Rok završetka investicije je, na građevinskoj tabli zarasloj u korov, 90 dana. Nema parkinga ni posle godinu dana. Zato gradonačelniku uručujemo svečanu godišnju lopatu. A imamo lopate i za ostale funkcionere Srpske napredne stranke. Ostavićemo im mogućnost, da prema svojim afinitetima, biraju mašne – kazao je Čapo. 

   

  parking u centru
  Foto: LSV – Vojvođani

   

  On je podsetio da je od početka ove godine poskupelo i parkiranje u gradu, pored svih poskupljenja koja su već navodili u prethodnom periodu – grejanje, usluge iznošenja i deponovanja smeća, lokalne komunalne takse, odvođenje otpadnih voda za skoro 70 procenata.

   

  Osim toga, JKP „Pijace i parkinzi“ su najavili da će proširivati zone parkiranja te se sada naplaćuje parking iza Dečjeg dispanzera gde se do sada nije naplaćivalo parkiranje. U LSV – Vojvođani smatraju da osobe koje su donele takvu odluku nemaju osećaja za potrebe građana.

   

  – Ono što su iz ovog javnog preduzeća propustili da urade jeste da grade parking prostore, urede površine na kojima žele da naplaćuju građanima, ili bar učine minimalni napor i jasno obeleže parking mesta. Parkinzi su u katastrofalnom stanju, pogotovo parking kod Ulice Vuka Karadžića, centralni parking, parking na Žitnom trgu… Građani rizikuju svoju bezbednost i bezbednost svojih vozila kada se parkiraju na tim površinama koje oni nazivaju parkingom i naplaćuju – naveo je Dejan Čapo.

   

  Dodao je i da građani nisu zaboravili ni to što je prošle godine uvedena naplata parkinga za vreme gradskih manifestacija.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  – Jasno je i na ovom primeru da bahati i neodgovorni predstavnici lokalne vlasti nemaju osećaj da urade bilo šta što bi olakšalo život građanima, bilo šta što je u opisu njihovog posla. Znaju samo da uvode nove dažbine ili povećavaju postojeće – zaključio je Dejan Čapo. 

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. Što bi naš narod reko ,, RUGALA SE SOJKA VRANI ,, a šta vi uradiste ligaši sem hanzi ga drp , a šta vi počeste,završiste a biste tolike godine na vlasti N I Š T A imenom i prezimenm

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika

  Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

  Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]