• LSV REAGOVALA ZBOG KRAĐE NADGROBNIH SPOMENIKA

  ZRENJANIN – Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije je osudila krađu nadgrobnih spomenika na seoskom groblju u Elemiru.     „Ovakve pojave nisu usamljeni slučaj i jasno ukazuju na sve veći problem nesigurnosti imovine građana našeg kraja. Liga socijaldemokrata Vojvodine podseća i na čestu pojavu krađa u seoskim domaćinstvima i atarima. Građani Zrenjanina i naseljenih mesta imaju […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  LSV REAGOVALA ZBOG KRAĐE NADGROBNIH SPOMENIKA

  ZRENJANIN – Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije je osudila krađu nadgrobnih spomenika na seoskom groblju u Elemiru.

   

  Ukradene ploče sa spomenika

   

  „Ovakve pojave nisu usamljeni slučaj i jasno ukazuju na sve veći problem nesigurnosti imovine građana našeg kraja. Liga socijaldemokrata Vojvodine podseća i na čestu pojavu krađa u seoskim domaćinstvima i atarima. Građani Zrenjanina i naseljenih mesta imaju pravo na zaštitu svoje privatne imovine“, navodi se u saopštenju zrenjaninskih ligaša, koji pozivaju nadležne organe da u što kraćem roku preduzmu mere koje za cilj moraju imati poboljšanje stanja bezbednosti.

   

  Gradski odbor LSV podseća da Ustav i zakon garantuju pravo na imovinu i bezbednost svim građanima naše zemlje i napominje da je potrebno ta prava zaštititi.

   

  „Juče se krala imovina u kućama i njivama, danas na grobljima. Šta je sledeće“, pitaju ligaši.

   

  Više o ovom događaju možete pročitati ovde.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika